RENDELÉSFELVÉTEL: 74/951-418 (Szekszárd és környéke)
KezdőlapBemutatkozásVásárlási feltételekElérhetőségeink

Választékunk

Desszertek
Frissensültek
Gyrosok
Italok
Pizza (30cm)
Pizza (50cm)
Plusz Köretek
Saláták
Tészták
Öntetek

Ételkereső

Étel kereső


Kezdőlap

FIGYELEM!

Étlapunk tartalma és áraink megváltoztak!
Kérjük tekintsék meg megújult étlapunkat, rendelés előtt pedig legyenek
kedvesek elolvasni Vásárlási feltételeinket!
Jó böngészét kívánunk régi és új vendégeinknek!

Üzletünkbe keresünk tapasztalt, fiatalos pizzafutárt!
Feltétel a saját gépjármű és a jó városismeret.
Jelentkezni a 0620/456-5027-es telefonszámon lehet!



Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a kiszállítási idő nagyban függ a beérkezett rendelések mennyiségétől! A kiszállítás idejéről érdeklődjön diszpécserünknél!

Rendelésfelvétel:

06 74/951 418 & 06 30/977 4173


Hétfőtől - Csütörtökig és Vasárnap

10:00 - 21:30

Péntek - Szombat

10:00 - 22:00

SEGÍTSÉG AZ ONLINE RENDELÉSHEZ:

Weboldalunkon keresztül történő rendelés előtt szükséges a regisztráció. Erre azért van szükség, hogy a későbbiekben egy pillanat alatt be tudjon lépni az adatok újabb megadása nélkül, illetve ha telefonon keresztül rendel diszpécserünk könnyen azonosíthassa. Természetesen az itt megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Válasszon egy felhasználónevet és egy jelszót amit könnyen megjegyez. Adja meg e-mail címét, nevét, telefonszámát és a szállítási címet. Ezek alapján fogja Önt megtalálni futárunk, valamint így tudjuk értesíteni később akcióinkról, nyereményjátékainkról. Töltse ki az automatikus biztonsági kérdést, kattintson a regisztráció gombra és fiókja már él is, használhatja az oldalt!

Válasszon termékeink közül, majd kattintson a "Kosárba" gombra. Amennyiben szeretne a választott ételhez plusz feltétet, kattintson a feltét neve melletti négyzetre majd a "Befejeztem,tovább" gombra.

Ekkor megjelnik az Ön kosara. Itt látja azokat a termékeket és plusz feltéteket amiket eddig választott. Amennyiben szeretne még ezeken felül rendelni, csak válasszon a termékek közül, és azok is ide fognak kerülni. Ha megvan minden, nyomjon a "Fenti termékek megrendelése gombra". FONTOS, ez még nem fogja véglegesíteni a rendelését!

Itt következik a megrendelés legutolsó oldala. Ezen az oldalon felül láthatja, hogy mit tartalmaz a kosara. Alatta láthatja a település listát ahova szállítunk. A település nevek mellett a kiszállítás díját, amit a megrendelt termékek árán felül kell megfizetni. Kattintson azon település neve melletti körbe, ahova rendelni szeretne illetve ahova a regisztrációja szól. Amennyiben Ön Szekszárdon belülre szeretne rendelni, nem kell tennie semmit, mert a rendszer alapból szekszárdi szállításra van beállítva.

Az "Egyéb megjegyzés" rovatban üzenhet nekünk, illetve közölhet olyan fontos információkat, mint az időpontra való rendelés, a nehezen megközelíthető címek leírása, ha valamilyen feltétet nem kér, illetve bármi egyebet amit fontosnak tart, illetve megkönnyítheti a munkánkat és a kiszállítást!

Amennyiben elakadt, illetve nem biztos benne, hogy regisztrációja sikeres volt, hívjon minket telefonszámaink valamelyikén és készséggel segítünk Önnek!

Jó böngészést!

Kiemelt ajánlataink

AKCIÓ EGÉSZ ÁPRILISBAN!

Április 16-30-ig!
Rendelj 2 darabot 30 cm-es pizzáinkból és egy 2-es, 4-es vagy 6-os számú pizzát adunk
CSAK 500 Ft-ért!

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó

Még nem vagy regisztrálva?